Testimoni Shaklee

Ramai tanya saya, asyik cerita berkenaan shaklee je. Tak ada testimoni Shaklee ke? Isk mesti lah ada.Hari ini saya nak share testimoni Shaklee yang menarik.

jom ikut kisah menarik seorang guru mengenai  testimoni Shaklee

1. Sebelum kahwin 68kg + resdung + kulit kering.

2. Anak pertama (tanpa produk Shaklee) – 58kg breastfeeding smpai 28hari + susu tepung sebab puting berdarah saje kulit nipis dan tak tahan, kakak berikan susu dia sebab kesiankan anak 6 bulan baru breastfeed balik tapi bertahan sampai 9 bulan saje.

3. Anak kedua (tanpa produk Shaklee) – 56kg breastfeeding sampai 6 bulan + susu tepung, masalah yang sama doctor nasihatkan makan makanan yang berempah dan pedas untuk tebalkan kulit.

4. Anak ketiga (tanpa produk Shaklee) – 57kg breastfeeding sampai 3 bulan + susu tepung sebab masalah yang sama + kena kursus 3bulan terpaksa tinggal anak dan tak sempat nak hasilkan tenusu banyak2 untuk bekal anak.

5. Anak keempat(tanpa produk Shaklee) – 60kg breastfeeding smpai 6bulan + susu tepung sebab masalah yang sama.

Bermulanya Testimoni Shaklee

6. Anak kelima (dengan produk Shaklee) – 49kg FULL breastfeeding sampai sekarang (10bulan) tak campur susu tepung sebab puting dah tak bdarah lagi. Stok EBM sampai 150 botol. Sekali perah dapat 12oz. Kalau pergu kursus confirm roomate teruja tengok hasil perahan sebab banyak sangat dan confirm jugak chef yang kat dapur hotel tu datang interview sebab teruja. Kalau kursus 3 hari 24 botol mesti full punyer…

Yang best lagi yang ni dengan testimno ESP hari ini adalah :

Kulit makin cantik sampai bibik yang kat rumah ni selalu tenung aje muka majikan dia ni katanya ‘wah ibu!macam artissss.. (perasan lah pulak) tapi memang betul ZB dapat rasa perubahannya sebab ZB dah tak beli semua lotion, toner n mosturiser selepas dah habis (5bulan yang lalu) sebab ZB rasa macam dah tak perlukannya lagi.

Husband pulak yang comment ‘ Ayang kurus sangat lah, kena gemuk sikit baru ok. Nanti orang confused ni cikgu ke student? hihihi’. Saya usahakan untuk tambahkan kg sya dari 49kg ke 52kg sekarang. Baju dan seluar semua dah bertukar size bru. Dulu jeans size 33 sekarang 28. Hihihi.. TQ to Aimi shaklee.”

[Credit: Zuera Burn]

One Reply to “Testimoni Shaklee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge