Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Promosi ESP

Tau tak, sepanjang bulan Oktober (10) 2017 ada sesuatu yang menarik tau. apakah itu?

PROMOSI ESP!

Sepanjang saya mendaftar sebagai ahli shaklee, boleh dikatakan ESP sentiasa mendapat tempat dihati pelanggan. Nak tau sebab apa? salah satu sebabnya adalah ESP ini sesuai untuk semua golongan. Lelaki, perempuan, tua dan muda. Ibu hamil & ibu menyusu? Sangat digalakkan minum ESP ni tau.

Untuk pengetahuan semua, bulan ini shaklee telah memilih untuk menjadi bulan promosi ESP. Dimana setiap pembelian 4 Tin ESP Soy Protein didalam satu resit, melayakkan kita mendapat 5% diskaun. Promosi ESP ini sah sepanjang bulan Oktober 2017 tau. Wah seronoknya. Pada penggemar protein shaklee, ESP jangan lepaskan peluang ini tau. Hah, masa inilah kita boleh guna untuk mendapat penjimatan. Boleh lah kumpul order dari sahabat atau adik beradik untuk mendapatkan penjimatan sebanyak 5%.

Apa yang menarik sangat dengan promosi ESP?

okey sebelum itu meh saya kongsi serba sedikit mengenai ESP yang sentiasa mendapat tempat dihati pelanggan saya. ESP dapat memberikan tenaga Berterusan. ESP juga berasaskan Protein Tumbuhan YangBerkualiti Tinggi

  • Membekalkan 14g protein berasaskan tumbuhan
  • Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility
    Corrected Amino Acid Score) 1.0 – nilai tertinggi
    protein keterhadaman dan protein yang paling
    berkualiti.
  • Mengandungi 9 asid amino.
  • Tinggi dengan kalsium.
  • Tanpa kolesterol
  • Protein soya membantu menurunkan paras
    kolesterol*.

*Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan
penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari

Macam mana nak dapat Promosi ESP ini?

Ada dua (2) cara untuk mendapatkan ESP promosi ini tau.

Cara pertama (1) dengan membuat pembelian dengan klik link PROMOSI ESP OKTOBER 2017

Cara kedua (2) adalah dengan mengubungi saya ditalian 0132223611 (WhatsApp/SMS)

Berapa Harga Promosi ESP ini?

Harga 1 tin ESP Soy Protein ini ialah RM161.25 sahaja. Walaubagaimanapun, terhad pada bulan Oktober 2017 ini, Shaklee menawarkan diskaun 5% untuk setiap pembelian 4 tin ESP Soy Protein di dalam 1 resit. Jadi, anda hanya perlu bayar RM612.75 sahaja  (tak termasuk GST & postage).

Tapi, nanti dulu. Anda pun boleh dapat keahlian Shaklee percuma dengan bayaran RM612.75 tau. Jadi, automatik berpeluang untuk mula kumpul points sebagai ahli.

Jadi, untuk penjimatan berganda, WhatsApp/SMS saya di 0132223611 untuk saya bantu anda daftar ahli & buat pembelian 4 set ESP Soy Protein ini. Jimat banyak tau!

Sahabat Shaklee Anda,

Farha Eahwan,

0132223611 (WhatsApp/SMS)

Shaklee Pengkalan Chepa,

Pos Seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.